search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:39
MENU CLOSE

Εκδήλωση με θέμα το ρόδι πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαπείου (Photos)

31.01.2017 18:38
Εκδήλωση με θέμα το ρόδι πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαπείου (Photos) - Media

 

Με moto «Pearls from the tree» -τον πολύτιμο καρπό της Ελληνικής γης το ρόδι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017στην Αίγλη του Ζάππειου η  ενημερωτική εκδήλωση για τα  προϊόντα του, από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Κηπευτικών Αγίου Αθανασίου Δράμας.

Η  εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια Ευρωπαϊκού προγράμματος με την Συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδος στοχεύοντας στην  Ενημέρωση και Προώθηση νωπών & μεταποιημένων προϊόντων από ρόδι στην Ελλάδα κα την Γερμανία.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής  Αναπτυξης & τροφίμων κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας την σημασία της συγκεκριμένης ενέργειας και τις θετικές επιπτώσεις στην εμπορικότητα των προϊόντων, ως πρόσθετη αξία.  

Στοιχεία για την διατροφική αξία του ροδιού παρέθεσε στο κοινό με ομιλία της η Ντορίνα Σιαλβέρα  Phd κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, ενώ σημαντικές πληροφορίες γι τον ΑΣΟΠ Δράμας αντλήθηκαν από τις ομιλίες του κου Παναγιώτη Αθανασιάδη γενικού Διευθυντή ΑΣΟΠ, και της κυρίας  Γιούλη Πριμικήρη, στέλεχος πωλήσεων ΑΣΟΠ.

 Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εξαιρετικό μενού  πλαισιωμένο με προϊόντα υψηλής γαστρονομίας  από ρόδι  που παρασκέυασε ειδικά για την εκδήλωση  ο chef της Αίγλης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:39