search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:35
MENU CLOSE

Η επεισοδιακή συνέντευξη Σώρρα-Ύβρεις, απειλές και 600 δισ. στη διάθεση της Ελλάδας (Video)

01.02.2017 07:22
Δημοσιογράφος καταγγέλλει για Σώρρα: «Απειλούσε να με στείλει στο χώμα» (Video) - Media

Άκρως επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha. Ο δημοσιογράφος έγινε δέκτης πολλών ειρωνικών σχολίων αλλά και ύβρεων από τον αυτοπροβαλλόμενο ως δισεκατομμυριούχο επόμενο πρωθυπουργό.

«Ότι και να πω για τα προσωπικά μου δεδομένα θα μεταφερθούν ως ψέματα οπότε δεν θα μιλήσω για μένα», ήταν η αιχμηρή αρχή της συνέντευξης. «Είμαι από τη γέννα μου μυστήριος. Δεν αγαπάω τίποτα. Μόνο θέμα σεβασμού υπάρχει».

Ο αρχηγός των «Ελλήνων Συνέλευσις» συνεχίζει εξίσου δυνατά «η παγκόσμια θρησκεία των Εβραίων είναι το ποδόσφαιρο. Εκεί γίνεται ένας παγκόσμιος διαγωνισμός διαίρεσης. Έτσι όπως αυτοί μας χώρισαν με τις θρησκείες, τώρα μας χωρίζουν με τα χρώματα». Και συνεχίζει «ζούμε μαζί τους άρα πρέπει να τους αφήσουμε να συνειδητοποιήσουν μόνοι τους τι έχουν κάνει».

«Ο πλούτος είναι δύναμη και όχι οπως τον παρουσιάζετε»

Όταν η κουβέντα έπιασε το οικονομικό σκέλος της περιουσίας του ο κ. Σώρρας ανέφερε «δεν υπάρχει πόθεν έσχες. Πλάκα σου κάνουν. Ό,τι γουστάρω δηλώνω. Ένα ΦΕΚ θα βγάλω όταν γίνω πολιτικός και θα καλύψω τα πάντα». «Τα 600 δισ. είναι στην διάθεση της Ελληνικής Δημοκρατίας». Και συνεχίζει «εάν πάμε στο ατομικό κομμάτι χαστούκια θα σου δώσω. Κλωτσιές επίσης. Να πας να τα βρεις αυτά που θες για την πάρτη σου. Ότι κάνω θα είναι συλλογικό και όχι ατομικό. Είναι μία διαθήκη αυτά τα λεφτά. Αλλά γιατί δεν πάτε να τα πάρετε;».

«Όποιος έχει βγάλει χαρτιά για μένα έχει πρόβλημα… φύλου»

Αναφερόμενος στο βίντεο με τον συνεργάτη του ο οποίος ανέφερε την πηγή προέλευσης των χρημάτων του και την εξωγήινη υφή τους ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας επεσήμανε «το βίντεο που αναφέρεστε είναι ψέμα. Όποιος ζει πάνω στη γη είναι εξωγήινος, όποιος ζει μέσα στη γη είναι εσωγήινος. Είχα συμβόλαιο με την αμερικανική κυβέρνηση όσο ήταν ο Ομπάμα. Αυτά που λέγονται ότι πούλησα τεχνολογία στον Ομπάμα όμως είναι ξεφτιλισμένες γελοιότητες».

«Αυτοί που αναπαράγουν την γελοιότητα είναι και οι ίδιοι γελοίοι», αναφερόμενος στο κανάλι και στον ίδιο τον δημοσιογράφο.

«Ούτε θα μάθετε πόσα δηλώνω ούτε τίποτα. Δεν απαντάω σε εγκάθετους γελοίους χωρίς αποδείξεις». Όταν ο δημοσιογράφος του έδειξε την φορολογική του δήλωση η απάντηση του κου Σώρρα ήταν υβριστική και οργισμένη «όποιος έβγαλε αυτό το χαρτί είναι εγκάθετος και έχει προβλήματα ψυχολογικά και προβλήματα στην οικογένειά του. Έχει και πρόβλημα φύλου επίσης, δεν ξέρει τι είναι». Ενώ η μήνυση ως απειλή ήρθε στην επόμενη ατάκα: «Αν εσύ είσαι αυτός που λέει αυτά τα πράγματα για την δήλωση μου θα σου κάνω μήνυση. Εσένα προσωπικά».

«Τον Σώρρα δεν μπορείς να τον ακυρώσεις. Ότι και να με ρωτάτε δεν ακυρώνεται. Δεσμεύομαι στην κάμερα πως επειδή είπες ότι είναι συνεταίρος μου αυτός που λέει ότι του χρωστάω λεφτά θα σου κάνω μήνυση».

Για την υπόθεση της δολοφονία της παιδοψυχιάτρου ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» συνεχίζει στο ίδιο επιθετικό μοτίβο «εάν λες ότι ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου μίλησε με έμενα θα φας και άλλη μήνυση». Στην απόκριση του δημοσιογράφου πως «θα φύγω φορτωμένος σήμερα» ή απάντηση του Αρτέμη Σώρρα είναι αποστομωτική: «Θα έχεις φορτώματα μικρέ και γέλα όσο θες». «Δεν είχα καμία επικοινωνία με τον δολοφόνο», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:34