search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:08
MENU CLOSE

Αυξάνονται τα θύματα της γρίπης

12.12.2009 11:11
Αυξάνονται τα θύματα της γρίπης - Media

Και η μεν πανδημία φαίνεται να πατάει φρένο, οι δε θάνατοι εξακολουθούν να αυξάνονται. Μπορεί την τρέχουσα εβδομάδα τα καταγεγραμμένα κρούσματα της Η1Ν1 να ήταν λιγότερα σε σχέση με την προηγούμενη, όμως ο αριθμός των θυμάτων εμφάνισε γεωμετρική πρόοδο

Και η μεν πανδημία φαίνεται να πατάει φρένο, οι δε θάνατοι εξακολουθούν να αυξάνονται. Μπορεί την τρέχουσα εβδομάδα τα καταγεγραμμένα κρούσματα της Η1Ν1 να ήταν λιγότερα σε σχέση με την προηγούμενη, όμως ο αριθμός των θυμάτων εμφάνισε γεωμετρική πρόοδο.  Μόνο εχθές έχασαν τη μάχη για τη ζωή 4 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα εξάχρονο κοριτσάκι.( Το παιδί αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν από μέρες, σε κρίσιμη κατάσταση). Αλλά και τα υπόλοιπα θύματα –πλην μιας γυναίκας που φαινομενικά τουλάχιστον ήταν απολύτως υγιής- ταλαιπωρούνταν από υποκείμενα νοσήματα, γεγονός που κατατείνει στη γενική διαπίστωση ότι η νέα γρίπη επιτίθεται θανάσιμα είτε στους αδυνάτους είτε στους παχύσαρκους.
Παρά την αύξηση των νεκρών, οι εμβολιασμοί έχουν ατονήσει πλήρως. Οι δόσεις που έχουν διατεθεί παραμένουν κάτω από τις 300.000 κι από Δευτέρα αρχίζει το πρόγραμμα των κατ’ οίκον εμβολιασμών. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να λάβουν σχετικές πληροφορίες από το γνωστό και μη εξαιρετέο, 1135.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:08