30/09/2020 02:13:30
12.12.2009

Αυξάνονται τα θύματα της γρίπης

Αυξάνονται τα θύματα της γρίπης - Media
Και η μεν πανδημία φαίνεται να πατάει φρένο, οι δε θάνατοι εξακολουθούν να αυξάνονται. Μπορεί την τρέχουσα εβδομάδα τα καταγεγραμμένα κρούσματα της Η1Ν1 να ήταν λιγότερα σε σχέση με την προηγούμενη, όμως ο αριθμός των θυμάτων εμφάνισε γεωμετρική πρόοδο.  Μόνο εχθές έχασαν τη μάχη για τη ζωή 4 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα εξάχρονο κοριτσάκι.( Το παιδί αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν από μέρες, σε κρίσιμη κατάσταση). Αλλά και τα υπόλοιπα θύματα –πλην μιας γυναίκας που φαινομενικά τουλάχιστον ήταν απολύτως υγιής- ταλαιπωρούνταν από υποκείμενα νοσήματα, γεγονός που κατατείνει στη γενική διαπίστωση ότι η νέα γρίπη επιτίθεται θανάσιμα είτε στους αδυνάτους είτε στους παχύσαρκους.
Παρά την αύξηση των νεκρών, οι εμβολιασμοί έχουν ατονήσει πλήρως. Οι δόσεις που έχουν διατεθεί παραμένουν κάτω από τις 300.000 κι από Δευτέρα αρχίζει το πρόγραμμα των κατ’ οίκον εμβολιασμών. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να λάβουν σχετικές πληροφορίες από το γνωστό και μη εξαιρετέο, 1135.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.