search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:58
MENU CLOSE

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή με Κασιδιάρη και Βούτση (Video)

01.02.2017 13:11
Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή με Κασιδιάρη και Βούτση (Video) - Media

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουλή για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής που διερεύνησε τη νομιμότητα των δανειοδοτήσεων κομμάτων και ΜΜΕ από τράπεζες.

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής αποχώρησε από τη συζήτηση, μετά από περιστατικό με τον Ηλία Κασιδιάρη καθώς ο βουλευτής του κόμματος δεν ολοκλήρωσε την ομιλία του στο βήμα, επειδή ο χρόνος είχε τελειώσει.

Ωστόσο παρά τη σχετική υπενθύμιση από τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο κ. Κασιδιάρης συνέχισε να αγορεύει. Ο κ. Βούτσης τού αφαίρεσε τον λόγο ζητώντας να κλείσει το μικρόφωνο, όπως κι έγινε.

Ο κ. Κασιδιάρης, ωστόσο, συνέχισε να μιλάει με κλειστό μικρόφωνο, κάνοντας λόγο για λογοκρισία, εν μέσω χειροκροτημάτων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Τελικά ο βουλευτής κατέβηκε από το βήμα και η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος αποχώρησε από την αίθουσα.

«Όλα τα στοιχεία έχουν ειπωθεί σε δημόσιες συνεδριάσεις και έχουν ακουστεί, κανένα από τα στοιχεία δεν έχει μείνει κρυφό, ας μη δημιουργεί εντυπώσεις, δεν έγινε λογοκρισία για κανένα στοιχείο. Η επανάληψη πέραν του χρόνου έγινε για τη δημιουργία εντυπώσεων. Δημοκρατία 100% απέναντι σε αυτούς που την αρνούνται», δήλωσε ο Ν. Βούτσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24