search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:04
MENU CLOSE

Πέτρες, φωτιές και χημικά – Το βίντεο από τις κόντρες στη Βάρκιζα

01.02.2017 14:33
 
Απίστευτες σκηνές, που θυμίζουν πεδία μάχης και όχι την πρωτεύουσα ενός δυτικού κράτους εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στη Βάρκιζα, όταν νεαροί που είχαν μεταβεί εκεί για «κόντρες» με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες και δυνάμεις της αστυνομίας που έσπευσαν για να τους εμποδίσουν συγκρούστηκαν με αγριότητα.

Βίντεο από τα εκτεταμένα επεισόδια που δημοσιοποίησε το vimaonline.gr, δείχνουν τα όσα εξωπραγματικά συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης, από τη στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους δυνάμεις των ΜΑΤ στο σημείο της παραλιακής που είχε μετατραπεί σε αυτοσχέδια πίστα αγώνων.

 Περίπου πενήντα νεαροί άρχισαν να εκσφενδονίζουν εναντίον των αστυνομικών φωτοβολίδες και πέτρες, ενώ είχαν κόψει στα δύο την παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα στήνοντας οδοφράγματα με φλεγόμενους κάδους απορριμμάτων. Οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και μετά από περίπου μισή ώρα συμπλοκών κατάφεραν να διαλύσουν το πλήθος προχωρώντας σε 31 συλλήψεις νεαρών ατόμων. Δύο αστυνομικοί έπεσαν αιμόφυρτοι στην άσφαλτο, χτυπημένοι από πέτρες στο κεφάλι με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
 
(πηγή βίντεο: vimaonline.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15