search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:38
MENU CLOSE

Από την Πέμπτη αναλαμβάνει νέος διευθυντής της «Εστίας» ο Μανώλης Κοττάκης

01.02.2017 17:06
Κοττάκης για την τουρκική προκλητικότητα: Πρέπει να πούμε νωρίς την αλήθεια στους Έλληνες - Media

 

Από την Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου, αναλαμβάνει νέος διευθυντής της εφημερίδας «Εστίας» ο Μανώλης Κοττάκης, ενώ στη θέση της διευθύντριας σύνταξης μπαίνει ένα από τα πιο έμπειρα και παλαιά στελέχη της, η Μαρία Καραφυλλάκη.

Επιπλέον, νέοι αρθρογράφοι μπαίνουν στο δυναμικό της εφημερίδας με έμφαση στην ανάλυση  σε θέματα γεωπολιτικής και οικονομίας με την εθνική ματιά της ιστορικής εφημερίδας.

Συγκεκριμένα, δίπλα στους πεπειραμένους δημοσιογράφους, ιστορικούς και οικονομολόγους Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου, Τηλέμαχο Μαράτο, Ελευθέριο Σκιαδά, Νίκο Μέρτζο, Ζάχο Χατζηφωτίου,  Σαράντο Καργάκο,  Αθανάσιο Παπανδρόπουλο, Κώστα  Χρηστίδη, Μαρία Μπαλοδήμου, Αθανάσιο Δημόπουλο κ.α. προστίθενται οι πρέσβεις Αλέξανδρος Μαλλιάς και Αλέξης Αλεξανδρής, ο οικονομολόγος του ΟΟΣΑ Στέλιος Πέτσας, ο εκλογικός αναλυτής Πάνος Σταθόπουλος, ο καθηγητής Δημόσιας Διοίκησης Αντώνης Μακρυδημήτρης, ο μεταπτυχιακός φοιτητής του Χάρβαρντ Μικέλης Χατζηγάκης, η  Πρόεδρος του τμήματος κινηματογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δέσποινα Μουζάκη, ο  δημοσιογράφος Χρήστος Ζαμπούνης, ο δημοσιογράφος-ιστορικός Τίτος Αθανασιάδης κ.α. 

Κάθε Σαββάτο, στην «Εστία» θα φιλοξενούνται οι στήλες «Εδώ Κωνσταντινούπολη» και «Εδώ Βοστώνη», ενώ ο Χρήστος Ζαμπούνης με την στήλη «ενταύθα» θα σχολιάζει από την Δευτέρα έως την Παρασκευή  αθηναϊκά και άλλα ευτράπελα. Με απόφαση της διεύθυνσης της εφημερίδας σπάει μια παράδοση ετών που δεν επέτρεπε στους συντάκτες της  να υπογράφουν τα κείμενά τους.

Σημειώνεται ότι ο νέος διευθυντής της εφημερίδας συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:37