search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:51
MENU CLOSE

Σε «ροντέο» μετατράπηκε το δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα – Βαριές κατηγορίες από τον Ηλία Ψινάκη (Video)

01.02.2017 17:09
«Κεραυνοί» Ψινάκη κατά Πυροσβεστικής: Δεν έβλεπαν ότι η φωτιά κατευθυνόταν στο Μάτι - Media
 
Mεγάλη ένταση επικράτησε στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μαραθώνα, όταν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Αλέξανδρος Σόμογλου, ζήτησε μαζί με άλλους δημοτικούς συμβούλους, εξηγήσεις από τον δήμαρχο Ηλία Ψινάκη για το «Marathon foundation», μία μη κερδοσκοπική εταιρεία που έχει δημιουργήσει ο κ. Ψινάκης, με σκοπό να βοηθήσει τους άπορους και γενικότερα όσους ανθρώπους έχουν ανάγκη στην περιοχή του Μαραθώνα.
 
Οι δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν από τον δήμαρχο Μαραθώνα πληροφορίες για τη δράση του συγκεκριμένου φορέα, να παραδώσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αυτές οι δωρεές καταλήγουν όντως στα άτομα για τα οποία προορίζονται, αλλά και να υπάρχει ένας έλεγχος από τη μεριά ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου προς τον φορέα.
 
Ο δήμαρχος Μαραθώνα ανταπάντησε πως δεν έχει λόγο να δώσει καμία αναφορά και καμία εξήγηση για το τι ακριβώς κάνει με την εταιρεία και εκείνοι ζήτησαν να αφαιρεθεί από το όνομα η λέξη «Marathon», γιατί όπως είπαν, έτσι παραπληροφορείται όποιος ενδεχομένως θέλει να κάνει κάποια δωρεά στο Δήμο. Τότε ο κ. Ψινάκης εξοργίστηκε και αποκάλεσε τα μέλη της αντιπολίτευσης «απατεώνες» και «λαμόγια», λέγοντας μάλιστα ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
 

(πληροφορίες: enikos.gr, Epsilon TV)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:48