search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:51
MENU CLOSE

«Βόμβα» με δραματική τροπή στη διαπραγμάτευση: Δεν επιστρέφει η τρόικα αν η Ελλάδα δεν νομοθετήσει τα μέτρα για το 2019-2020 (Video)

01.02.2017 17:54
«Βόμβα» με δραματική τροπή στη διαπραγμάτευση: Δεν επιστρέφει η τρόικα αν η Ελλάδα δεν νομοθετήσει τα μέτρα για το 2019-2020 (Video) - Media

 

Η τρόικα δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Αθήνα αν δεν ψηφιστούν τα προληπτικά μέτρα για τη διετία 2019-2020, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολάου. Με τη διαπραγμάτευση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να παίρνει πλέον δραματική τροπή. 

Καλά πληροφορημένη πηγή των Βρυξελλών είπε ότι “αν η ελληνική πλευρά δεν δεχθεί να συζητήσει την προ-νομόθετηση μέτρων, δεν υπάρχει λόγος να έρθουν οι εκπρόσωποι των δανειστών στην  Αθήνα.

Αν συμφωνήσει η ελληνική πλευρά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μετά θα υπάρχει ένα πιο ορατό πεδίο συμφωνίας για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

Οι Βρυξέλλες δεν έχουν σκοπό, σε αυτό το στάδιο να στείλουν κάποια επιστολή στην Αθήνα. «Μας τελείωσαν τα γραμματόσημα» είπε χαρακτηριστικά πηγή των Βρυξελλών.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:


“Βόμβα” στη διαπραγμάτευση: Δεν επιστρέφει η… από Enikos_gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:50