search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:13
MENU CLOSE

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ξεχάστε τα σενάρια περί δημοψηφίσματος

01.02.2017 19:40
Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Είσαι πρωθυπουργός ή προβοκάτορας; (Video) - Media

 

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα «θαλασσοδάνεια» σε πολιτικά κόμματα και ΜΜΕ. «Ξεχάστε τα σενάρια περί δημοψησματος. Σε έναν τέτοιο τυχοδιωκτισμό ούτε η αντιπολίτευση ούτε ο λαός θα συμμετέχουν» δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλώντας εκ νέου τον πρωθυπουργό να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο λαός είναι έτοιμος και αποφασισμένος. Σταματήστε να αγνοείτε τη βούληση του λαού. Δεν συμφωνεί ο λαός με όσα κάνετε». 

«Ήρθε η ώρα να φύγετε κ. Τσίπρα. Είστε ο πρωθυπουργός της λιτότητας. Η χώρα πληρώνει το τίμημα της προσωπικής σας αναξιοπιστίας και ανικανότητας» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως «ως ΝΔ είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις δικές μας ευθύνες. Η επόμενη ημέρα δεν θα είναι εύκολη. Κάναμε πολλά βήματα πίσω με την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Ευκαιρίες χάθηκαν, η αξιοπιστία καταρρακώθηκε». 

Ως την «πιο βλαβερή για την Ελλάδα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα» χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την κατηγόρησε για διαπλοκή στα ΜΜΕ, υπενθυμίζοντας τα «βοσκοτόπια» και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ένα «φιάσκο» όπως τον χαρακτήρισε. «Επιχειρήσατε να χτίσετε μεθοδικά τη δική σας νέα διαπλοκή που είναι πιο δηλητηριώδης από την παλιά» τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποστήριξε πως διά μέσου της Εξεταστικής Επιτροπής η κυβέρνηση προσπάθησε να στείλει το μήνυμα πως «όσοι δεν τα βρουν μαζί μας θα έχουν την τύχη του Ψυχάρη και του ΔΟΛ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:13