search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:42
MENU CLOSE

Η Αmazon σχεδιάζει 200 προσγειώσεις και απογειώσεις αεροσκαφών της- Πιο γρήγορα… στην πόρτα σας

02.02.2017 05:56
Η Αmazon σχεδιάζει 200 προσγειώσεις και απογειώσεις αεροσκαφών της- Πιο γρήγορα... στην πόρτα σας - Media

 

Η εταιρία ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon.com Inc προγραμματίζει τη διεξαγωγή περισσοτέρων από 200 απογειώσεων και προσγειώσεων αεροσκαφών ημερησίως, από τον κεντρικό εμπορικό σταθμό διακίνησης εμπορευμάτων που θα κατασκευάσει κοντά στο Σινσινάτι. Πρόκειται για επένδυση 1,49 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ενεργοποιεί η Amazon, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε προχθές, ενώ τα σχέδια πτητικής αξιοποίησης του κεντρικού εμπορικού σταθμού δημοσιοποίησε η διοίκηση του τοπικού αεροδρομίου.

Η Amazon, με την αξιοποίηση του αναφερόμενου κέντρου διακίνησης εμπορευμάτων, επιδιώκει την μείωση του χρόνου παράδοσης προϊόντων κι εμπορευμάτων, αλλά και τη μείωση του λειτουργικού της κόστους. Επίσης, θέλει ν’ αποδεσμευτεί από τις εταιρίες με εμπειρία στις ταχυμεταφορές προϊόντων και εμπορευμάτων όπως η FedEx Corp και η United Parcel Service Inc.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39