search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:37
MENU CLOSE

Βρέθηκε νεκρό ζευγάρι σε σπίτι στην Αργυρούπολη

02.02.2017 11:15
Βρέθηκε νεκρό ζευγάρι σε σπίτι στην Αργυρούπολη  - Media

Νεκρό βρέθηκε το μεσημέρι ζευγάρι ηλικιωμένων, στη διώροφη οικία του, στην οδό 25ης Μαρτίου 3, στην Αργυρούπολη. Το ζευγάρι, των 79χρονων βρήκε ο γιος του που ανησύχησε, επειδή δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και ημέρες.

Ο 51χρονος γιος μόλις μπήκε στο σπίτι βρήκε τον πατέρα του στο ισόγειο και τη μητέρα του στο υπόγειο, να είναι νεκροί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός τους προέρχεται απο παθολογικά αίτια, καθώς οι δύο ηλικιωμένοι αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας. 

O 79χρονος βρέθηκε νεκρός στο ισόγειο πιθανότατα πέθανε από καρδιακό επιεσόδιο και πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του και για αυτό το λόγο βρέθηκε μέσα στα αίματα.

Η 79χρονη σύζυγός του που έπασχε από Αλτσχάιμερ μόλις τον είδε ταράχτηκε και στην προσπάθειά της να ειδοποιήσει για βοήθεια έπεσε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο υπόγειο και αυτή μέσα στα αίματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:37