search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:04
MENU CLOSE

Το γεφύρι της Πλάκας εδώ και δύο χρόνια περιμένει…. τα Υπουργεία

02.02.2017 11:42
Το γεφύρι της Πλάκας εδώ και δύο χρόνια περιμένει.... τα Υπουργεία - Media

Δύο χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που το γεφύρι της Πλάκας, το μεγαλύτερο μονότοξο, κατέρρευσε… Τότε τα δάκρυα περίσσευαν και μαζί οι υποσχέσεις για άμεση αναστήλωσή του.

Δυο χρόνια μετά και αν απουσίαζε το έντονο ενδιαφέρον της Περιφέρειας Ηπείρου, οι ενέργειες στις οποίες προέβη και η αρωγή του Πολυτεχνείου, όλα θα ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Μόνο που τώρα πια όλα βρίσκονται στα χέρια των Υπουργείων. Και πιο συγκεκριμένα στα χέρια των Υπουργείων Υποδομών και Πολιτισμού.

Ακόμη όμως φως στον ορίζοντα δεν φαίνεται… Εμμέσως πλην σαφώς, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, σήμανε τον κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας ότι θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα τις διαδικασίες για την υπογραφή νέας προγραμματικής σύμβασης.

«Εμείς δεν χάσαμε καμία ημερομηνία» πρόσθεσε για να συμπληρώσει: «Πιστεύω να επικρατήσει η λογική και να κατασκευαστεί το γεφύρι».

Πηγή: epiruspost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:03