search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:14
MENU CLOSE

Η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε στον αέρα: Θέλω η δουλειά μου να με απασχολεί 5 μήνες το χρόνο (Video)

02.02.2017 14:33
Ελένη Μενεγάκη: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα (Photo) - Media

 

Τα μαθήματα αυτογνωσίας στην Ελένη Μενεγάκη οδήγησαν σε μια προσωπική εξομολόγηση – ξέσπασμα της παρουσιάστριας, στον αέρα της εκπομπής της. Η Ελένη διαμαρτυρήθηκε για τον λίγο χρόνο που έχει για τον εαυτό της και την οικογένειά της και τόνισε πως το ιδανικό γι’ αυτήν θα ήταν να εργάζεται μόνο 5 με 6 μήνες τον χρόνο.

«Θέλω χρόνο! Θέλω χρόνο! Θέλω χρόνο για μένα! Δεν έχω χρόνο! Είμαι σε κυνηγητό, λες και μου έχεις βάλει όλη μέρα ροδάκια και τρέχω! Θέλω χρόνο παραπάνω, για μένα, για τα παιδιά μου, για να ξεκουράζομαι, για να αγκαλιάζω, για μένα! Τρέχω συνεχώς για τους άλλους! Θα ήθελα η δουλειά μου να με απασχολεί 5 μήνες το χρόνο! Ευχαριστώ! Θέλω να έχω ένα διάστημα που να μπορώ να με δώσω ολόκληρη στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου. Να μην υπάρχει κανείς που να με τρέχει, σε δουλειές, σε γυρίσματα, σε κουβέντες, σε οτιδήποτε άλλο που δεν έχει να κάνει με εμένα, με τα παιδιά μου, με τον άνθρωπό μου. Αυτό θα το ήθελα 5 χρόνια πριν»!

«Τι είσαι διατεθειμένη να κάνεις προκειμένου να πετύχεις αυτόν τον στόχο;» ρώτησε η Βίκυ Χατζή την Ελένη Μενεγάκη κι εκείνη απάντησε: «Θες να στο πω δημόσια αυτό; Γιατί θα με παίζουν ένα μήνα στην τηλεόραση και δε με συμφέρει. Γιατί δεν μου αρέσει να παίζω, αλλά παίζω συνεχώς. Την ξέρω την απάντηση, ξέρω ότι είναι δύσκολο να το κάνω, αλλά έχω κάνει πολύ πιο δύσκολα»…

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:12