search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:57
MENU CLOSE

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Πετρίδης – Μαύρη μέρα για την ΑΕΚ

02.02.2017 20:05
Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Πετρίδης - Μαύρη μέρα για την ΑΕΚ - Media

 

Μαύρη ημέρα για την ΑΕΚ αφού δέχθηκε δυο χτυπήματα. Την είδηση για τον θάνατο του Μίλτου Παπαποστόλου διαδέχθηκε ένα ακόμα θλιβερό νέο. Ο Γιώργος Πετρίδης, συμπαίκτης του Παπαποστόλου στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ του 1963, σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Ο Γιώργος Πετρίδης, γεννημένος στους Αμπελόκηπους στις 10 Φεβρουαρίου 1938, ήρθε στην ΑΕΚ από το Πέρα Κλουμπ το 1957 και αγωνίστηκε στην ομάδα μας μέχρι το 1965.

Διετέλεσε συνεργάτης του Τόζα Βεσελίνοβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ την περίοδο 1987-88 και στη συνέχεια υπήρξε μέλος του τεχνικού τιμ των «κιτρινόμαυρων» υποδομών.

Η οικογένεια της ΑΕΚ, με ανακοίνωσή της, συλλυπείται θερμά την οικογένεια του Γιώργου Πετρίδη, ο οποίος αποτέλεσε μία από τις σημαντικές ποδοσφαιρικές μορφές στην ιστορική διαδρομή του συλλόγου. “Θα τον θυμόμαστε για πάντα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29