search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:16
MENU CLOSE

Μυστήριο και όργιο φημών για τη Μελάνια Τραμπ – 12 μέρες έχει να εμφανιστεί δημοσίως

02.02.2017 22:09
Μυστήριο και όργιο φημών για τη Μελάνια Τραμπ - 12 μέρες έχει να εμφανιστεί δημοσίως - Media

 

Όργιο φημών έχει ξεσπάσει για την Πρώτη Κυρία, αφού δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση για 12 ημέρες.

Η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν την 21η Ιανουαρίου όταν πήγε με τον σύζυγό της σε λειτουργία στον Εθνικό Καθεδρικό Ναό της Ουάσιγκτον. Την επόμενη μέραη Μελάνια επέστρεψε στον Πύργο Τραμπ στην Νέα Υόρκη με τον 10χρονο γιο τους Μπάρον.

Έκτοτε, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν έχει επιστρέψει στον Λευκό Οίκο. Η εκπρόσωπος Τύπου, ωστόσο, διέψευσε κατηγορηματικά την πληροφορία ότι η Μελάνια Τραμπ δεν θα μετακομίσει ποτέ στην Ουάσιγκτον.

«Δεν είναι αλήθεια» τόνισε η σύμβουλος της Πρώτης Κυρίας Στέφανι Γουίνστον Γούλκοφ κι αποκάλυψε ότι η Μελάνια Τραμπ θα μετακομίσει στην Ουάσιγκτον στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Στη συνέχεια δήλωσε ότι «Έχει περάσει μόνο λίγος καιρός από την ορκωμοσία και η Πρώτη Κυρία θα ασκήσει το ρόλο που πρέπει με έναν πρακτικό και ευαίσθητο τρόπο που είναι μοναδικός και ειλικρινής για αυτήν».

Δεν αγνοείται, όμως, μόνο η Μελάνια αλλά και το προσωπικό της, αφού δεν έχει προγραμματίσει ακόμα τους διορισμούς στον Λευκό Οίκο, ούτε και κάποια συνάντηση. «Θα έρθουν σύντομα. Αμέσως αφότου τελειώσει ο Μπάρον το σχολείο» είπε ο ίδιος ο Τραμπ, μιλώντας σε δημοσιογράφους. 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:16