search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:55
MENU CLOSE

Έλυσε τη σιωπή του ένας από τους φαντάρους με τον Αλβανικό Αετό (Video)

03.02.2017 08:56
Έλυσε τη σιωπή του ένας από τους φαντάρους με τον Αλβανικό Αετό (Video) - Media

Ο ένας από τους 7 νεοσύλλεκτους φαντάρους με τον αλβανικό αετό μίλησε αποκλειστικά στο Star και την Κατερίνα Ρίστα για την επίμαχη φωτογραφία, όπου απεικονίζεται με τους υπόλοιπους συνάδελφους του.

Ο νεαρός, 23 ετών, ο οποίος διαμένει στην Κυψέλη, γεννήθηκε στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα σε πολύ μικρή ηλικία. Ζήτησε να μιλήσει με αλλοιωμένη φωνή για ευνόητους λόγους. Η εξήγηση για την πράξη του ιδίου και των άλλων επτά νεοσυλλέκτων ήταν πως επρόκειτο για απλή πλάκα.

Ο νεοσύλλεκτος αρνείται κατηγορηματικά ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι έχουν οποιαδήποτε σχέση με αλβανικούς εθνικιστικούς κύκλους και προσθέτει πως δεν τους παρακίνησε κανείς για την πράξη τους.

Οι 2 από τους 8 νεοσυλλέκτους έχουν ήδη πάρει αναβολή. Οι υπόλοιποι  6 είναι στη διαδικασία των γιατρών στο 401, ώστε, επίσης, να πάρουν αναβολή. Και οι 8 ορκίζονται στις 10 Φεβρουαρίου. Η ποινή για τους φαντάρους είναι 60 μέρες φυλάκιση και 100 μέρες φυλάκιση για τον νεοσύλλεκτο που τράβηξε την φωτογραφία και την ανέβασε στο διαδίκτυο.

Πηγή:Star

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:53