search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:21
MENU CLOSE

Φρίκη: Βίασε 12χρονη και την πέταξε ζωντανή σε ορυχείο βάθους 100 μέτρων (Photos)

03.02.2017 13:25
Φρίκη: Βίασε 12χρονη και την πέταξε ζωντανή σε ορυχείο βάθους 100 μέτρων (Photos)  - Media
 
Ενώπιον της απόλυτης κτηνωδίας βρέθηκαν οι αρχές της πόλης Νοβοκουζνέτσκ της Ρωσίας, όταν ανέσυραν από ορυχείο βάθους 100 μέτρων το βιασμένο και τσακισμένο σώμα της 12χρονης Βικτορία Ρέιμερ, η οποία και υπέκυψε στα τραύματά της λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τον 40χρονο Εβγκένι Μπουχάριν ως ύποπτο για το αποτρόπαιο έγκλημα. Συγκεκριμένα, ο Μπουχάριν κατηγορείται ότι παρέσυρε το κορίτσι σε βόλτα με το όχημα χιονιού του, την πήγε στο σπίτι του, τη βίασε επανειλημμένα και στη συνέχεια την πέταξε σε αεραγωγό ορυχείου βάθους περίπου 100 μέτρων, προκείμενου να κρύψει το έγκλημά του.
O συλληφθείς αρχικά υποστήριξε ότι χτύπησε το κορίτσι με το όχημά του και, πανικόβλητος προσπάθησε να κρύψει το δυστύχημα, κρύβοντάς την στον αεραγωγό του ορυχείου. Ωστόσο, μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια των αρχών να ανασύρουν το σώμα του άτυχου κοριτσιού από τον αεραγωγό, διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και ότι ήταν ζωντανή όταν ο δολοφόνος της την πέταξε στο πηγάδι του ορυχείου.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20