11/12/2018 14:37:23

Καθολική καλόγρια σοκάρει τη Χριστιανοσύνη: Η Παναγία δεν ήταν παρθένος!

Καθολική καλόγρια σοκάρει τη Χριστιανοσύνη: Η Παναγία δεν ήταν παρθένος! - Media
 
Σοκ στην καθολική και όχι μόνον κοινότητα προκάλεσε μια Ισπανίδα καλόγρια η οποία υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η Παναγία, όχι μόνον δεν ήταν αειπάρθενος, αλλά και ότι είχε ερωτικές σχέσεις με το σύζυγό της, τον Ιωσήφ.
 
Η αδελφή Λουθία Καράμ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, είπε χαρακτηριστικά ότι «πιστεύω ότι η Μαρία ήταν ερωτευμένη με τον Ιωσήφ και ότι ήταν ένα κανονικό ζευγάρι και ότι, ως κανονικό ζευγάρι, έκαναν και σεξ»!
 
Μάλιστα, αμφισβήτησε και έναν από τους πυλώνες της χριστιανικής πίστης, αυτόν της άσπιλης σύλληψης του Ιησού, λέγοντας ότι «είναι δύσκολο να γίνει κατανοητή. Έχουμε “κολλήσει” σε κανόνες που έχουμε εφεύρει, χωρίς να αγγίζουμε το πραγματικό μήνυμα (σ.σ. της πίστης)».
 
Όπως είναι φυσικό, οι δηλώσεις της αδελφής Καράμ προκάλεσαν την άμεση και βίαιη αντίδραση της Καθολικής Εκκλησίας, καθώς ο καρδινάλιος του Βικ εξέδωσε ανακοίνωση, βάση της οποίας η παρθενία της Παναγίας και η άσπιλη σύλληψη του Ιησού αποτελούν δόγμα για την Εκκλησία, Καθολική και Ορθόδοξη, και δεν τίθενται υπό συζήτηση.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αδελφή Καράμ έχει εκφράσει αντιρρήσεις και για τον τρόπο με τον οποίο η Καθολική Εκκλησία αντιμετωπίζει το σεξ, ενώ φαίνεται ότι είναι και πολύ δημοφιλής, καθώς τον λογαριασμό της στο Twitter ακολουθούν 184.000 άτομα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.