search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:40
MENU CLOSE

Καστοριά: Αγρότες παρέδωσαν τα κλειδιά των τρακτέρ τους σε διευθυντή ΔΥΟ (Video)

03.02.2017 14:05
Καστοριά: Αγρότες παρέδωσαν τα κλειδιά των τρακτέρ τους σε διευθυντή ΔΥΟ (Video) - Media

 

Σε συμβολική κατάληψη της Εφορίας Καστοριάς προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι οι αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στο κόμβο της Εγνατίας οδού, στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς.

Με περισσότερα από είκοσι τρακτέρ απέκλεισαν για δύο ώρες τον δρόμο και την είσοδο των γραφείων της Εφορίας Καστοριάς, ενώ επιτροπή αγροτών, εκτός από την λίστα με τα αιτήματά τους, παρέδωσαν συμβολικά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας και τα κλειδιά των τρακτέρ τους στον διευθυντή της ΔΟΥ.

Ο επικεφαλής του μπλόκου των αγροτών, Δημήτρης Μόσχος, δήλωσε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι “οι αθρόες ελληνοποιήσεις σε όλα τα προϊόντα, αλλά κυρίως στα φασόλια και τα μήλα που συγκαταλέγονται στην παραγωγική προμετωπίδα της περιοχής”. “Δυστυχώς” -κατέληξε – “όλα αυτά γίνονται με την ανοχή και την αδιαφορία του κράτους”.

Εκτός από τα απούλητα προϊόντα, που έχουν στις αποθήκες τους, οι αγρότες διαμαρτύρονται και για τις μεγάλες καθυστερήσεις των κλιμακίων του ΕΛΓΑ να εκτιμήσουν αρχικά τις ζημιές και να αποζημιωθούν στην συνέχεια για τις

καταστροφές που έχουν υποστεί από τις ασταθείς κλιματικές συνθήκες των τελευταίων χρόνων.

Πηγή βίντεο: svouranews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33