search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:44
MENU CLOSE

«Ροζ» σκάνδαλο με αστυνομικούς – ΕΔΕ για τη …συνεργασία που αναστάτωσε το Τμήμα

04.02.2017 08:35
«Ροζ» σκάνδαλο με αστυνομικούς - ΕΔΕ για τη ...συνεργασία που αναστάτωσε το Τμήμα  - Media

 

Ανεβασμένη λίμπιντο παρουσιάζει η Αστυνομία, όπως συνάγεται από πολλές και ποικίλες ροζ ιστορίες που κυκλοφορούν τόσο μεταξύ των αστυνομικών, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πιο πρόσφατη αφορά αξιωματικό, ο οποίος ανέπτυξε τρυφερή σχέση με γυναίκα συνάδελφό του, η οποία είναι υφιστάμενή του. Μέχρι εδώ τίποτα το παράξενο, καθώς είναι γνωστό ότι άνθρωποι που εργάζονται πολλές ώρες μαζί, εκ των πραγμάτων έρχονται πιο κοντά. Αξιωματικός και αστυνομικίνα, αμφότεροι παντρεμένοι, φέρονται να συνευρίσκονταν στο γραφείο του αξιωματικού και μάλιστα χωρίς να είναι και ιδιαιτέρως διακριτικοί.

Οι αρχικές φήμες έγιναν ψίθυροι, και οι ψίθυροι έγιναν κουτσομπολιό, μέχρι που η υπόθεση μετατράπηκε σε θέμα συζήτησης στην υπηρεσία του αξιωματικού.

Διοικητική έρευνα

Πληροφορίες της εφημερίδας «Πολίτης» της Κύπρου αναφέρουν πως ο αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου διέταξε διοικητική έρευνα για να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει στη συγκεκριμένη υπηρεσία αναφορικά με τις σχέσεις του αξιωματικού και της γυναίκας υφιστάμενής του. Αν από τη διοικητική έρευνα προκύψουν στοιχεία που καταδεικνύουν διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων, θα ακολουθήσει πειθαρχική έρευνα και ενδεχομένως πειθαρχική δίωξη.

Ασυγκράτητοι

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο αξιωματικός καλούσε συχνά στο γραφείο του τη γυναίκα αστυνομικό για συνεργασία. Ωστόσο όταν έκλειναν οι πόρτες του γραφείου οι ήχοι της «συνεργασίας» ακούγονταν στον διάδρομο και τα διπλανά γραφεία. Αυτό συνέβαινε για καιρό και πάντα εν ώρα εργασίας, την ώρα που στο κτήριο βρίσκονταν όλοι οι αστυνομικοί που εργάζονταν.

Ωστόσο, επειδή επρόκειτο για τον προϊστάμενο της υπηρεσίας, άλλοι έκαναν ότι δεν άκουγαν και άλλοι συνήθισαν στο φαινόμενο και όπως είπαν στον «Π» ήταν «περίπου ρουτίνα».

Πιο ήσυχα…

Πριν από λίγο καιρό ένας αστυνομικός προσέγγισε τον αξιωματικό και προϊστάμενό του και του υπέδειξε να είναι λίγο πιο προσεκτικός γιατί εκτίθεται. Του επεσήμανε ότι η σχέση του με την αστυνομικό έχει γίνει θέμα συζήτησης και σε άλλες υπηρεσίες της Αστυνομίας. Του είπε ακόμα πως οι φωνές της «συνεργασίας» ακούγονται στους διαδρόμους.

Όπως πληροφορούμαστε, ο αξιωματικός προσβλήθηκε από τις υποδείξεις και μετέθεσε τον αστυνομικό μαζί με μια ακόμα γυναίκα συνάδελφό του. Τους έστειλε σε διαφορετικές υπηρεσίες ισχυριζόμενος ότι διατηρούν «ανάρμοστη» σχέση. Από το σημείο αυτό τα πράγματα ξέφυγαν και άρχισαν να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πληροφορίες και υπονοούμενα που φωτογράφιζαν τους εμπλεκόμενους.

Όλα αυτά έφτασαν και στα αυτιά του αρχηγού Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ο οποίος διέταξε έρευνα.

Πέραν των υπηρεσιακών προβλημάτων, έχουν προκύψει και προσωπικά προβλήματα αφού ο αξιωματικός είναι νυμφευμένος, όπως παντρεμένη είναι και η γυναίκα με την οποία φέρεται να έχει σχέση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Αστυνομία αντιμετωπίζει τέτοιου είδους καταστάσεις, με τις περισσότερες να παραμένουν σε ενδοϋπηρεσιακό επίπεδο. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση έχει προκύψει και θέμα ομαλής λειτουργίας της συγκεκριμένης υπηρεσίας, λόγω των μεταθέσεων που έγιναν.

Η έρευνα θα καταδείξει τις πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης.

Πηγή: Πολίτης 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:43