search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:12
MENU CLOSE

Aνάκληση της δημοπρασίας για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες υπέγραψε ο Ν.Παππάς

04.02.2017 11:05
Παππάς: Φυσικός σύμμαχος της ΝΔ, το ΔΝΤ - Media

 

Στις αναγκαστικές κινήσεις προκειμένου να καθαρίσει το νομικό τοπίο μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε ως αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες προχωρά ο κ. Ν. Παππάς.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, που ως αρμόδιος Επικρατείας είχε εισηγηθεί το νόμο και τη διαδικασία υπέγραψε απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, με την οποία ανακαλείται η Προκήρυξη της Δημοπρασίας για τη χορήγηση τεσσάρων αδειών επίγειας ψηφιακής εκπομπής, αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή. 

Με την υπ. αριθμον 275 απόφασή του, ο κ. Νίκος Παππάς ανακαλεί τη δική του απόφαση της 24ης Ιουνίου 2016 για τη δημοπρασία, επικαλούμενος την απόφαση του ΣτΕ και την υποχρέωση της Διοίκησης να συμμορφωθεί. 

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το σκεπτικό του ΣτΕ, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης καθίσταται καθοριστικός παράγοντας στη διαδικασία ρύθμισης του τηλεοπτικού τοπίου καθώς η δική του σύμφωνη γνώμη είναι προϋπόθεση για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών που θα χορηγηθούν. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10