search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:41
MENU CLOSE

Η έκκληση των Δανών: Έλληνες βοηθήστε μας (Video)

04.02.2017 13:41
Η έκκληση των Δανών: Έλληνες βοηθήστε μας (Video) - Media

 

Και όμως υπάρχει λαός, βορειοευρωπαϊκός μάλιστα, που ζητάει τη βοήθεια των Ελλήνων.

Μέσω σημαντικής διαδικτυακής καμπάνιας, οι Δανοί απευθύνουν έκκληση στους Έλληνες, προκειμένου να μειωθούν τα ποσοστά εμφάνισης καρκίνου του δέρματος στη χώρα τους.

Οι εμπνευστές της καμπάνιας «Help a Dane» ζητούν από τους Έλληνες να γίνουν εθελοντές και να πάρουν υπό την προστασία τους από έναν Δανό που έρχεται στη χώρα μας για διακοπές, καθώς οι τελευταίοι δεν είναι συνηθισμένοι στον ήλιο και δεν γνωρίζουν βασικούς τρόπους προστασίας από τη βλαβερή ακτινοβολία.

Στο βίντεο που συνοδεύει την καμπάνια, το οποίο είναι στα ελληνικά, υπογραμμίζεται ότι κάθε μέρα ένας Δανός χάνει τη ζωή του από καρκίνο του δέρματος.

Στην ιστοσελίδα της καμπάνιας, περιγράφονται οι τρόποι με τους οποίους ένας Έλληνας μπορεί να βοηθήσει έναν Δανό τουρίστα:

  • Βοηθήστε έναν Δανό υπενθυμίζοντάς του να πηγαίνει στη σκιά όσο το δυνατόν συχνότερα. Πολλοί Δανοί δεν γνωρίζουν ότι ο ήλιος μπορεί να είναι δύο φορές πιο ισχυρός στο εξωτερικό απ’ ότι στη Δανία.
  • Βοηθήστε έναν Δανό, λέγοντάς του ότι η πιο αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο είναι ένα καπέλο ηλίου με φαρδύ γείσο και ρούχα που καλύπτουν τα μπράτσα και τους μηρούς.
  • Βοηθήστε έναν Δανό προσφέροντάς του αντηλιακό. Το αντηλιακό πρέπει να είναι τουλάχιστον SPF 30 και πρέπει να αλείφεται σε παχύ στρώμα.

Οι Δανοί επέλεξαν πέντε μεγάλους ταξιδιωτικούς προορισμούς και δημιούργησαν πέντε ξεχωριστά βίντεο, ένα για κάθε χώρα. Οι αγαπημένες χώρες των Δανών που έχουν επιλεγεί είναι: Ταϊλάνδη, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:35