search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:52
MENU CLOSE

Με 37χρονη Γαλλίδα παραδέχτηκε ότι συγκατοικεί ο –παντρεμένος- Νάιτζελ Φάρατζ

05.02.2017 15:20
Δύο διακεκριμένοι νέοι Έλληνες καλλιτέχνες στους «Φάρους» του COSMOTE HISTORY - Media

 

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει στον βρετανικό Τύπο σκάνδαλο που αφορά στην προσωπική ζωή του πρώην ηγέτη του UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος φέρεται να μοιράζεται το πολυτελές διαμέρισμα του με μία 37χρονη Γαλλίδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας The Sun, ο θερμός υποστηρικτής του Brexit, παρότι είναι παντρεμένος, ζει στο εργένικο σπίτι του στην ακριβή λονδρέζικη συνοικία Τσέλσι. Μόνο που δεν ζει μόνος του στο πολυτελές διαμέρισμα των 4 εκατομμυρίων λιρών.

Ο 52χρονος πολιτικός μοιράζεται το διαμέρισμα του με τη Λόρι Φεράρι. Μάλιστα, το παραδέχθηκε και ο ίδιος όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά από τη δημοσίευση φωτογραφιών που απεικονίζουν τη Γαλλίδα να βγαίνει από το σπίτι του. Φρόντισε ωστόσο να διευκρινίσει ότι μεταξύ τους δεν υπάρχει ερωτική σχέση.

Όπως δήλωσε στη Mail on Sunday, απλώς βοήθησε τη φίλη του καθώς χρειαζόταν ένα μέρος να μείνει για κάποιο διάστημα. Η Λόρι, η οποία είναι επικεφαλής του ευρωσκεπτιστικού think tank Institute for Direct Democracy in Europe, έχει κατηγορηθεί ότι χρηματοδοτούσε παράνομα την προεκλογική εκστρατεία του UKIP, χρησιμοποιώντας κονδύλια που δεν προορίζονταν γι’ αυτό το σκοπό. Ο Φάρατζ την υποστήριξε, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες γελοίες.

Η Γαλλίδα, δήλωσε από την άλλη πως όταν η Κομισιόν σταμάτησε τη χρηματοδότηση στο think tank της, εκείνη αναγκάστηκε να ξενοικιάσει το σπίτι της, βρίσκοντας στέγη για λίγο καιρό στο σπίτι του καλού της φίλου, Νάιτζελ Φάρατζ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50