search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:57
MENU CLOSE

Πώς είναι σήμερα η Δεβόρα με τη «σπακανόπιτα» από το Εκείνες κι Εγώ (Photo)

05.02.2017 17:46
Πώς είναι σήμερα η Δεβόρα με τη «σπακανόπιτα» από το Εκείνες κι Εγώ (Photo) - Media

 

Έπαιξε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους σε ένα από τα πιο δημοφιλή σήριαλ! Η γνωστή Δεβόρα από το “Εκείνες κι εγώ” το 1996 παίδευε το “αφεντικό” της Γιάννη Μπέζο ή αλλιώς Ζάχο Δόγκανο αλλά κι εκείνος με τη σειρά του την… κατσάδιαζε…

Από τότε έχουν περάσει 20 χρόνια και η ηθοποιός Νίκη Σερέτη ασχολείται πλέον με τη σκηνοθεσία σε θεατρικές παραστάσεις και όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες δεν έχει αλλάξει και πάρα πολύ από τότε που ενσάρκωνε τη Δεβόρα.

Η ηθοποιός που γεννήθηκε από Έλληνα Πατέρα και αμερικανίδα μητέρα με καταγωγή από το  Κονγκό, μεγάλωσε με θετούς γονείς. Διάβασε τι είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: “Από 18 μηνών είμαι μαζί με τους θετούς γονείς μου. Την πραγματική μου μητέρα δεν την έχω γνωρίσει. Ο μπαμπάς μου ήταν λίγο σαν θείος…Η θετή μου μητέρα πέθανε το 2000”.

Πηγή: tlife 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:55