search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56
MENU CLOSE

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Έχασε τη ζωή της σε ατύχημα με τζετ σκι- Συγκρούστηκε με τον φίλο της

06.02.2017 06:32
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Έχασε τη ζωή της σε ατύχημα με τζετ σκι-  Συγκρούστηκε με τον φίλο της  - Media

Μια γυναίκα από την Αυστραλία έχασε τη ζωή της στην Ταϊλανδή, όταν το τζετ σκι που επέβαινε συγκρούστηκε με ένα άλλο τζετσκί.

Σε ένα «παιχνίδι» της μοίρα το άλλο τζετ σκί οδηγούσε ο σύντροφός της.

Η 20χρονη Έμιλι παραθέριζε στο νησί Πουκετ της Ταϊλανδής μαζί με τον σύντροφό της Τόμι και σύμφωνα με τους διασώστες, πριν η άτυχη κοπέλα μεταφερθεί στο νοσοκομείο της χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην παραλία.

Ωστόσο, όταν η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη πολύ αργά. Σύμφωνα με τις αρχές, οι γονείς της Εμιλι έχουν ενημερωθεί για τον τραγικό θάνατο της κόρης τους

 «Μου λείπεις τόσο πολύ Έμιλι. Πραγματικά. Αγαπούσα το γεγονός ότι αγαπούσες τόσο πολύ τον αδερφό μου, τον τρόπου που το κοιτούσες και μόνο πραγματική αγάπη ξεχείλιζε από μέσα σου, ήταν το πιο αληθινό πράγμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου», έγραφε στην προσωπική της σελίδα στο ίντερνετ η αδερφή του Τόμι, Λύον.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:54