search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:46
MENU CLOSE

«Φουντώνει» η κόντρα Πολάκη με Άδωνι: Θλιβερέ Χατζηαβάτη – Φυλακή θα πας εσύ

06.02.2017 12:12
Σταματά τις τηλεπωλήσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης - Media

Φουντώνει η κόντρα του υφυπουργού υγείας Παύλου Πολάκη με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη. Αυτή τη φορά ο Παύλος Πολάκης καλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη να πάψει να ασχολείται με τα ταξιδια του πρωθυπουργικού αεροσκάφους και του Πρωθυπουργού και αντ’ αυτού να σχολιάσει… τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας με το ποθεν έσχες της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Παρράλληλα, ο Πολάκης προειδοποιεί τον Γεωργιάδη πως θα προχωρήσει σε αποκαλύψει αναφορικά με τις τιμές των φαρμάκων στην περίοδο της υπουργείας του.

Η ανάρτηση του Παύλου  Πολάκη:

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήρθε μέσα από το Twitter, όπου αναρτώντας το ρεπορτάζ από μια ενημερωτική σελίδα έγραψε «φυλακή θα πας εσυ… »

Άγρια επίθεση Πολάκη στον Άδωνι για φάρμακα και ΚΕΕΛΠΝΟ! Νέες απειλές και ύβρεις – https://t.co/Tp9FdfEeGc φυλακή θα πας Εσύ….

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 6 Φεβρουαρίου 2017

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:45