search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:17
MENU CLOSE

Βόλος: Εξωδικαστικός συμβιβασμός για τη φοιτήτρια και τον λέκτορα

06.02.2017 12:22
Βόλος: Εξωδικαστικός συμβιβασμός για τη φοιτήτρια και τον λέκτορα - Media

 

Απέσυραν τις εκατέρωθεν μηνύσεις που υπέβαλλαν ο Λέκτορας και η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πριν η υπόθεση φτάσει να συζητηθεί σήμερα στην αίθουσα του Δικαστηρίου.

Η φοιτήτρια και ο υπάλληλος του Π.Θ. παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία, όπου η κοπέλα απέσυρε τη μήνυση, κάτι που έκανε δεκτό ο 50χρονος, απέσυρε τη δική του και η υπόθεση λύθηκε εξωδικαστικά. Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη φοιτήτρια είχε καταθέσει μήνυση για ξυλοδαρμό, εξύβριση κι απειλή σε βάρος 50χρονου πανεπιστημιακού. Ο 50χρονος είχε συλληφθεί ενώ κι ο ίδιος με τη σειρά του είχε υποβάλλει μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος της νεαρή.

Στο μεταξύ η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της “διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον ξυλοδαρμό φοιτήτριας από υπάλληλο του Ιδρύματος και επέβαλε στον συγκεκριμένο υπάλληλο αναστολή άσκησης καθηκόντων. Η ασφάλεια και η προστασία των φοιτητών και των φοιτητριών και η αυστηρή τήρηση της ακαδημαϊκής δεοντολογίας ως προς τη συμπεριφορά και το ήθος των υπαλλήλων είναι απαράβατος όρος λειτουργίας του Πανεπιστημίου”.

 

Πηγή: thessalianews.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24