search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:01
MENU CLOSE

New York Times: Ούτε τα φώτα στον Λευκό Οίκο δεν ξέρει να χειριστεί το επιτελείο του Τραμπ! – Συνεδριάσεις στο σκοτάδι

06.02.2017 15:21
New York Times: Ούτε τα φώτα στον Λευκό Οίκο δεν ξέρει να χειριστεί το επιτελείο του Τραμπ! - Συνεδριάσεις στο σκοτάδι - Media
 
Αν η πληροφορία αληθεύει, τότε τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ’ όσο φανταζόμασταν.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας -η οποία έχει «ανοίξει λογαριασμούς» με το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ- το επιτελείο του Τραμπ κάποιες φορές έχει πραγματοποιήσει συσκέψεις στο σκοτάδι, όχι για λόγους μυστικότητας, αλλά διότι… δεν ξέρει από πού ανάβουν και σβήνουν τα φώτα στο Λευκό Οίκο!
 
Οι New York Times αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «πολλές φορές οι συνεδριάσεις γίνονται στο σκοτάδι, επειδή οι βοηθοί των συμβούλων του Τραμπ δεν μπορούν να καταλάβουν πώς να χειριστούν τους διακόπτες από τα φώτα στην αίθουσα όπου γίνεται το υπουργικό συμβούλιο. Επισκέπτες στον Λευκό Οίκο πηγαίνουν προς την έξοδο… μέσω αφής, επειδή οι διάδρομοι πολλά βράδια είναι σκοτεινοί! Επίσης, τις τελευταίες ημέρες, τα φώτα από τον Λευκό Οίκο μένουν ακόμα και για ημέρες αναμμένα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:57