search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:38
MENU CLOSE

«Κόλαση» στην Κεντροαριστερά: Φλωρίδης-Διαμαντοπούλου-Ραγκούσης προτείνουν διάλυση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Ποταμιού – Οργισμένη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ

06.02.2017 16:56
«Κόλαση» στην Κεντροαριστερά: Φλωρίδης-Διαμαντοπούλου-Ραγκούσης προτείνουν διάλυση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Ποταμιού - Οργισμένη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ - Media
 
Απίστευτη ένταση στο εσωτερικό των κομμάτων της κεντροαριστεράς προκάλεσαν οι προτάσεις των εκπροσώπων της κίνησης «Ώρα Αποφάσεων», δηλαδή της Άννας Διαμαντοπούλου, του Γιώργου Φλωρίδη και του Γιάννη Ραγκούση.
 
Η «φωτιά» άναψε την Κυριακή, όταν οι «τρεις» κατέθεσαν πρόταση για τον ενιαίο φορέα της κεντροαριστεράς, η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εκλογή αρχηγού από τη βάση, με ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων και στη συνέχεια ιδρυτικό συνέδριο μέχρι το τέλος Ιουνίου.  Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή, τότε, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, «παύει η ανάγκη ύπαρξης και λειτουργίας των υπαρκτών σχημάτων του χώρου». Δηλαδή ουσιαστικά προτείνεται διάλυση του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, του ΚΙΔΗΣΟ και του Ποταμιού.
 
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη-ΠΑΣΟΚ αντέδρασε με σφοδρότητα στις προτάσεις αυτές, λέγοντας ότι «η πρόσκλησή μας σε κόμματα και συλλογικότητες είναι ανοικτή. Όποιος πιστεύει στην αναγκαιότητα αυτή μπορεί να συμμετάσχει. Προσκλήσεις προς κοινοβουλευτικά κόμματα από μεμονωμένα πρόσωπα χωρίς κοινωνική αναφορά, που θέτουν όρους και προϋποθέσεις για άμεση διάλυσή τους, πέρα από γραφικές είναι θρασείς, απαράδεκτες, ελιτίστικες και διασπαστικές. Δεν έχουν στόχο την ενότητα και την αναγέννηση του χώρου, γι’ αυτό και δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο της παράταξης που τους έχει γυρίσει την πλάτη. Υπηρετούν αλλότριους σκοπούς».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35