search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:12
MENU CLOSE

Αυτά είναι τα αγαπημένα φαγητά του Τραμπ

06.02.2017 19:27
Αυτά είναι τα αγαπημένα φαγητά του Τραμπ - Media
 
Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πλέον ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ωστόσο, μια ακόμα απόδειξη για την… ιδιαίτερη προσέγγισή του στο αξίωμά του έρχεται και από τις διατροφικές του συνήθειες και γενικότερα το πόσο υγιεινή ζωή κάνει.
 
Και η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Axios, είναι ότι ο Τραμπ «επιβιώνει» με σοκολάτα, πατατάκια, μπριζόλες και αναψυκτικά διαίτης, όπως έκανε και στη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τραμπ δεν πίνει και δεν καπνίζει, ωστόσο κοιμάται ελάχιστα -μόνο μερικές ώρες την ημέρα- και δεν γυμνάζεται σχεδόν καθόλου, με εξαίρεση κάποιες εξορμήσεις για γκολφ.
 
Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνήθως υποχρεούται να ακολουθεί αυστηρή δίαιτα και διατροφικούς κανόνες, ο Τραμπ δείχνει να αγνοεί τα πάντα και απλώς να έχει κόψει κάπως τα χάμπουργκερ που κατανάλωνε μετά μανίας κατά την προεκλογική περίοδο.
 
Επίσης, σπανίως καταναλώνει φρούτα και ξηρούς καρπούς, ενώ από λαχανικά, κάποιες φορές τρώει σαλάτα με τη μπριζόλα του. Όταν, μάλιστα, οικείοι του τον ρωτούν γιατί δεν προσέχει περισσότερο -είναι σχεδόν 71 ετών-, ο ίδιος δηλώνει ότι έχει «εξαιρετικό DNA».
 
Πάντως, ο ίδιος αποκάλυψε πέρσι ότι παίρνει στατίνη, μια ουσία για να ελέγχει τη χοληστερίνη του, και ότι επιθυμεί να χάσει ως δέκα κιλά…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:12