search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:25
MENU CLOSE

Γυναίκα βρίσκει πύθωνα στο παρμπρίζ την ώρα που οδηγούσε (Photos)

07.02.2017 09:45
Γυναίκα βρίσκει πύθωνα στο παρμπρίζ την ώρα που οδηγούσε (Photos) - Media

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε μια η Toni O’Sullivan όταν επέστεφε στο σπίτι της με το αμάξι της.

Όπως οδηγούσε πρόσεξε μια κίνηση στο παρμπρίζ και όταν κοίταξε καλύτερα δεν πίστευε αυτό που είδε στα μάτια της καθώς ένας πύθωνας βρισκόταν ανάμεσα στους υαλοκαθαριστήρες.

«Λόγω του γεγονότος ότι με τύφλωνε το φως του ήλιου στην αρχή δεν μπορούσα να δω τι ακριβώς ήταν στο παρμπρίζ, ωστόσο μόλις το είδα να κουνιέται μέσα και έξω από τους υαλοκαθαριστήρες, κατάλαβα ότι ήταν φίδι και η αδρεναλίνη μου χτύπησε κόκκινο» ανέφερε η οδηγός σε δηλώσεις της.

Η κ. O’Sullivan δεν ήξερε τι να κάνει καθώς «έτρεμα ολόκληρη» όπως τονίζει ωστόσο παρά το σοκ της κατάφερε να φωνάξει κάποιους εργάτες που βρίσκονταν εκεί πήγαν να την βοηθήσουν.

Μετά από δύο ολόκληρες ώρες κατάφεραν να απομακρύνουν τον πύθωνα από το αυτοκίνητο της κ. O’Sullivan.

Όπως αναφέρει ο Δήμος της Μελβούρνης εκτιμάται ότι ο πύθωνας είναι κατοικίδιο ζώο κάποιου ο οποίος στο Albert Park, στο Toorak ή  στην περιοχή Flinders Lane.

Πριν από την τρομακτική ανακάλυψη η κ. O’Sullivan είχε σταθμευμένο το αυτοκίνητό της κάτω από μερικά δέντρα στην οδό Bridport.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21