search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:06
MENU CLOSE

Επίθεση Τζανακόπουλου κατά του… «ακροδεξιού κύριου Γεωργιάδη»

07.02.2017 11:08
Επίθεση Τζανακόπουλου κατά του… «ακροδεξιού κύριου Γεωργιάδη» - Media

Επίθεση κατά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια του briefing των κυβερνητικών συντακτών, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε την υπόθεση με το πόθεν έσχες της συζύγου του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβας Μητσοτάκη, καθώς και αν η ίδια είχε συστήσει κοινή εταιρεία με τον κ. Παπασταύρο ο οποίος κατηγορείται για φοροδιαφυγή.

Ο Τζανακόπουλος δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία έχει υιοθετήσει μια τακτική συκοφαντιών, ψευμάτων και χυδαιολογίας μέσω του «ακροδεξιού κύριου Γεωργιάδη» καθότι αποφεύγει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις γύρω από το πόθεν έσχες της Μαρέβα Μητσοτάκη.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε στον κ. Γεωργιάδη κατηγορώντας τον πως αυτό που θέλει είναι να πέσει ο Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όχι να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

Για να μην απαντήσει, η ΝΔ έχει υιοθετήσει μια τακτική συκοφαντιών, ψευδών & χυδαιολογίας δια του ακροδεξιού κου Γεωργιάδη.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) February 7, 2017

Ο κ. Γεωργιάδης, επανέλαβε για 2η φορά ότι δεν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση αλλά να πέσει ο Τσίπρας & η Κυβέρνηση!

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) February 7, 2017

Την ίδια στιγμή  ο Δημητρης Τζανακόπουλος τόνισε πως η κυβέρνηση επιμένει και εργάζεται με προσήλωση, ώστε να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό η β’ αξιολόγης.

«Επιδιώκουμε μια συμφωνία κοινωνικά βιώσιμη χωρίς υποχωρήσεις στις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:05