search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:20
MENU CLOSE

Δεν είναι ιπτάμενος δίσκος – Αυτό είναι το νέο «αρχηγείο» της Apple (Photos-Video)

07.02.2017 14:41
Δεν είναι ιπτάμενος δίσκος - Αυτό είναι το νέο «αρχηγείο» της Apple (Photos-Video) - Media

 

Ένα από τα τελευταία σχέδια του Στιβ Τζομπς, λίγο πριν πεθάνει, ήταν η δημιουργία του νέου «αρχηγείου» της Apple στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια. Και, όπως όλα τα σχέδια του Τζομπς, ξεπερνούσε σε μέγεθος και προσοχή στη λεπτομέρεια οιοδήποτε άλλο κτίριο αντίστοιχης εταιρείας.

Πλέον, το νέο campus της Apple είναι σχεδόν έτοιμο και όπως μπορεί κανείς να δει από τις εναέριες φωτογραφίες, μοιάζει πάρα πολύ με ιπτάμενο δίσκο που έχει προσγειωθεί μαλακά στο έδοφος της Καλιφόρνια, όπως ακριβώς το είχε οραματιστεί ο Τζομπς.

Το φουτουριστικό κτίριο, το οποίο κόστισε 5 δισεκατομμύρια δολάρια, θα έχει εξωτερικό ενιαίο τοίχο από γυαλί (τη μεγαλύτερη καμπυλωτή γυάλινη επιφάνεια στον κόσμο), γυμναστήρια, αίθουσα συνεδρίων χωρητικότητας 1.000 ατόμων και ειδικά διαμορφωμένους υπόγειους χώρους για έρευνα.

Επίσης, θα έχει υπόγεια γκαράζ, και η γύρω περιοχή θα είναι σκεπασμένη με δέντρα. Η Apple εκτιμά ότι το νέο αρχηγείο της θα είναι έτοιμο την ερχόμενη άνοιξη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:19