search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:45
MENU CLOSE

Κατέρρευσε στη Βουλή βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

07.02.2017 16:12
Κατέρρευσε στη Βουλή βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων - Media
 
Αναστάτωση στη Βουλή όπου κατέρρευσε αιφνιδίως η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων.
 
Η βουλευτής για άγνωστο λόγο έπεσε στην αίθουσα της Γερουσίας και οι παρευρισκόμενοι βουλευτές έσπευσαν για βοήθεια, ενώ η συνεδρίαση διακόπηκε.
 
Η βουλευτής υπέστη το λιποθυμικό επεισόδιο στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και αμέσως κλήθηκε ο γιατρός της Βουλής για να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες.
 
Προ ολίγου, η κ. Μεγαλοοικονόμου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο -κατά πληροφορίες στον Ερυθρό Σταυρό- για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.
 
Σημειώνεται ότι η κ. Μεγαλοοκονόμου, είχε και τον περασμένο Μάρτιο λιποθυμικό επεισόδιο: βγαίνοντας από τα γραφεία του κόμματος στον διάδρομο της Βουλής αισθάνθηκε να την εγκαταλείπουν οι δυνάμεις της και λιποθύμησε.
 
Αμέσως μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό για περαιτέρω εξετάσεις.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:45