search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:25
MENU CLOSE

«Εγώ θα σας λέω πότε και πως θα αυνανίζεστε» – Επιστολή με σεξουαλικές οδηγίες του Οσάμα Μπιν Λάντεν προς τζιχαντιστές

07.02.2017 17:13
«Εγώ θα σας λέω πότε και πως θα αυνανίζεστε» - Επιστολή με σεξουαλικές οδηγίες του Οσάμα Μπιν Λάντεν προς τζιχαντιστές - Media

 

Λεπτομέρειες για τις εντολές που έδινε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν στους τζιχαντιστές, ακόμα και για σεξουαλικά ζητήματα, φέρνει στο φως η Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, ο Οσάμα ενέκρινε τον αυνανισμό των τζιχαντιστών στην περίπτωση που μεσολαβούσε μεγάλο χρονικό διάστημα για να έλθουν σε επαφή με την σύζυγό τους.

Μάλιστα, ο Λάντεν έδινε σαφείς οδηγίες προς τους ισλαμιστές τρομοκράτες για το πότε ήταν επιτρεπτός ο αυνανισμός. Η Daily Mail αποκάλυψε ότι υπάρχει και σχετική επιστολή. Έμπιστός του ανέφερε:

“Ο Οσάμα μπιν Λάντεν δεν έδινε μόνο οδηγίες στα μέλη της τρομοκρατικής του οργάνωσης για το πότε πρέπει να επιτεθούν οι τρομοκράτες αλλά για το πότε μπορούσαν να αυτοϊκανοποιηθούν”.

Η επίμαχη επιστολή έγραφε μεταξύ άλλων: «Ένα άλλο πολύ ιδιαίτερο και άκρως απόρρητο θέμα αφορά το πρόβλημα των αδελφών σε ατυχή αγαμία λόγω της έλλειψης διαθεσιμότητας των συζύγων τους… Προσευχόμαστε στο Θεό να τους απελευθερώσει… Κατά την άποψή μας, δεν έχουμε καμία αντίρρηση, οι αδελφοί μπορούν να αυνανίζονται υπό αυτές τις συνθήκες, δεδομένου ότι αυτό είναι μια ακραία περίπτωση».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:24