search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:46
MENU CLOSE

Ξεσπά ο Τσοχατζόπουλος στα δικαστήρια: Με βασανίζετε συστηματικά! (Audio)

07.02.2017 17:34
Ξεσπά ο Τσοχατζόπουλος στα δικαστήρια: Με βασανίζετε συστηματικά! (Audio) - Media

 

Την οργή του Άκη Τσοχατζόπουλου προκάλεσε μια καθυστέρηση δύο ωρών στο Εφετείο, όπου παρουσιάστηκε την περασμένη Τετάρτη μαζί με τον δικηγόρο του για να καταθέσουν αίτηση αποφυλάκισης για ακόμη μια φορά.

Ο Α. Τσοχατζόπουλος άρχισε να διαμαρτύρεται φωνάζοντας: «Εκτελεστές, βασανιστές του Ιωαννίδη γίνατε… ΕΣΑτζήδες! Του Ιωαννίδη! Με άρβυλα είστε βασανιστές…» 

«Αποζημίωση! Ζητώ αποζημίωση φυσικά! Παράνομα ασκείτε κρατική βία, δεν έχετε κανένα δικαίωμα, υποτίθεται ότι είστε φρουροί. Με βασανίζετε συστηματικά, σκόπιμα με εντολές άνωθεν. Εκεί που με πάτε έχει υγρασία».

Εκείνη την στιγμή υπήρξε κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση και να ζητηθεί δίωρη διακοπή. Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να μεταφέρουν τον Α. Τσοχατζόπουλο στα υπόγεια του Εφετείου, στα κρατητήρια.

Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Α.Τσοχατζόπουλος αυτή η εξέλιξη και φώναξε μεταξύ άλλων: «Οι φρουροί! Έχουμε και τους φρουρούς φέτος, οι οποίοι το έχουν κάνει χόμπι να μας βασανίζουν εδώ μέσα. Εκτελεστές, βασανιστές του Ιωαννίδη γίνατε… ΕΣΑτζήδες! Του Ιωαννίδη! Με άρβυλα είστε βασανιστές…» – «Κάθονται σαν ξόανα εκεί πέρα και μας κάνουν τον καμπόσο!» – «Η υπηρεσία σας, κακουργηματική εγκληματικού χαρακτήρα οργάνωση. Αυτό είναι. Και έχετε και τα πρωτοπαλίκαρά σας  εδώ πέρα και τους λέτε να μας απωθούν. Δεν πάω πουθενά, πουθενά δεν πάω…Βεβαίως…με βασανίζετε συστηματικά, σκόπιμα με εντολές άνωθεν». 

Σημειώνεται ότι ο Α. Τσοχατζόπουλος μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Αττικό νοσοκομείο με αγγειακό πρόβλημα στο πόδι. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42