search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:54
MENU CLOSE

«Ξέφυγαν» στο Ιλινόι: Θέλουν να κάνουν τον Ομπάμα… αργία!

07.02.2017 18:16
ΗΠΑ: Tους λείπει ήδη ο Ομπάμα – Τον υποδέχθηκαν σαν ροκ σταρ στη Νέα Υόρκη (Video) - Media

 

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο τρεις εβδομάδες από τότε που ο Μπαράκ Ομπάμα εγκατέλειψε το Λευκό Οίκο και την προεδρία των ΗΠΑ και ήδη πολύς κόσμος τον… θέλει πίσω, βλέποντας τα καμώματα του Ντόναλντ Τραμπ και του επιτελείου του.

Ωστόσο, φαίνεται ότι στο Ιλινόι, όπου ο Ομπάμα εκλεγόταν Γερουσιαστής, πριν στρέψει το βλέμμα του προς το ύπατο πολιτικό αξίωμα, κάποιοι βουλευτές έχουν πάει τα πράγματα σε… άλλο επίπεδο.

Ήδη, στη Γερουσία και στη Βουλή της Πολιτείας έχουν κατατεθεί τρία νομοσχέδια, τα οποία ζητούν η 4η Αυγούστου, ημέρα των γενεθλίων του Ομπάμα, να κηρυχθεί πολιτειακή αργία, με κλειστά σχολεία και δημόσιο και εθελοντικά κλειστές τράπεζες και καταστήματα.

Μάλιστα, αν η 4η Αυγούστου πέφτει σε σαββατοκύριακο, τότε η αργία θα μετατίθεται για την ερχόμενη Δευτέρα, σύμφωνα με τα όσα προβλέπουν τα νομοσχέδια, ενώ άλλος βουλευτής ζητά διαπολιτειακός αυτοκινητόδρομος να ονομαστεί «αυτοκινητόδρομος Μπαράκ Ομπάμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:52