search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:00
MENU CLOSE

Ο Βαρδινογιάννης θέλει το Mega ανοιχτό

07.02.2017 18:50
Ο Βαρδινογιάννης θέλει το Mega ανοιχτό - Media

 

Η επιθυμία του Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι να παραμείνει το Mega ανοιχτό. Αυτό είναι το μήνυμα που εισέπραξαν οι εργαζόμενοι του καναλιού κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, το απόγευμα της Τρίτης, με τον μεγαλομέτοχο του Mega.   

H πλευρά Βαρδινογιάννη εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει σε λειτουργία το κανάλι και δήλωσε “παρών” στις εξελίξεις.

Ο Βαρδινογιάννης είπε, σύμφωνα με πληροφορίες στους εργαζόμενους, ότι η λύση είναι στα χέρια της κυβέρνησης. Όπως εξήγησε θα δηλώσει «παρών» όταν αποφασίσουν να λάβουν μέρος στην προσπάθεια σωτηρίας του καναλιού και οι άλλοι μέτοχοι, εξαιρουμένου του ΔΟΛ που αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης, αφού δεν είναι δυνατόν να σηκώσει μόνος του όλο το βάρος.  

Το σημείο – κλειδί, ώστε να “τρέξουν” οι εξελίξεις, φαίνεται να είναι το πράσινο φως των τραπεζών για το business plan. Το οποίο πλάνο ναι μεν υπάρχει, αλλά δεν έχει κατατεθεί στις τράπεζες, οι οποίες έτσι κι αλλιώς δεν έχουν μεγάλη ευχέρεια κινήσεων στην παρούσα φάση. Κάτι που σημαίνει, όπως εξήγησε η πλευρά Βαρδινογιάννη, ότι το πρόβλημα θα λυθεί μόνο με σχετική τροπολογία της κυβέρνησης.

Σχετικά με τα χρωστούμενα στους εργαζόμενους του καναλιού ο Βαρδινογιάννης είπε πως θα υπάρξουν πιέσεις στις τράπεζες ώστε να αποδεσμευτούν τιμολόγια και να εξοφληθούν κάποια από τα δεδουλευμένα ενώ ενημέρωσε πως σε περίπτωση που δεν δεχτούν οι τράπεζες, θα βάλει ο ίδιος έναν μισθό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:59