search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:17
MENU CLOSE

Φρικιαστικό έγκλημα: Τον αποπλάνησε και προσπάθησε να τον ξεκοιλιάσει (Photos)

08.02.2017 09:26
Φρικιαστικό έγκλημα: Τον αποπλάνησε και προσπάθησε να τον ξεκοιλιάσει (Photos) - Media Gallery 2

 

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από την απόπειρα δολοφονίας ενός άνδρα από την πρώην σύντροφο του.

Το περιστατικό συνέβη στη Μεγάλη Βρετανία και όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι συναντήθηκε για να συζητήσει για την κηδεμονία της κόρης τους.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, όπως περιέγραψε το θύμα, ο 31χρονος Bilal Miah, στο δικαστήριο, η πρώην σύζυγος του τον αποπλάνησε και κατέληξαν μαζί στο κρεβάτι.

Εκεί, χωρίς καμία πρότερη προειδοποίηση, έβγαλε μαχαίρι και του το κάρφωσε δυο φορές στο στομάχι. Εκείνος προσπαθούσε να τη διώξει από πάνω του ενώ, όπως περιέγραψε αναλυτικά, «κράταγα τα εντόσθια μου από το να βγουν έξω. Αιμορραγούσα, τα έντερα μου ήταν έξω και εκείνη μανιασμένη προσπαθούσε να τα τραβήξει περισσότερο. Έσπασε μέρος του λεπτού εντέρου μου και το πέταξε στο πάτωμα».

Ο άντρας διέφυγε αιμορραγώντας και τον βρήκαν οι γείτονες στο δρόμο να ουρλιάζει από τον πόνο. Νοσηλεύτηκε για δέκα ημέρες και οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως οι μαχαιριές ήταν τόσο βαθιές που έλειπε κομμάτι του εντέρου του.

Η πρώην σύζυγος του, η 35χρονη Dalya Saeed, δήλωσε πως του επιτέθηκε βρισκόμενη σε αυτοάμυνα, αφού τη βίασε.

Η δίκη, όπως αναφέρει η Mirror,  συνεχίζεται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:17