search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:55
MENU CLOSE

Αυτή είναι η νέα μεγάλη σύγκρουση της σόουμπιζ

08.02.2017 14:43
Αυτή είναι η νέα μεγάλη σύγκρουση της σόουμπιζ - Media
 
Κάιλι Μινόγκ εναντίον Κάιλι Τζένερ σημειώσατε ένα-μηδέν.  Όλα δείχνουν ότι η νεαρή Τζένερ-Καρντάσιαν φαίνεται να χάνει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το μικρό της όνομα ως εμπορικό σήμα.
 
Ωστόσο πολλά δημοσιεύματα θέλουν την 19χρονη τηλεπερσόνα να μην εγκαταλείπει τα όπλα και να έχει ήδη καταθέσει αίτηση στα δικαστήρια των ΗΠΑ ώστε να εξασφαλίσει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά της στις διαφημίσεις.
 
Αλλά από την άλλη η 48χρονη τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση και να βλάψει εμπορικά το δικό της εμπορικό σήμα.
 
Και βέβαια όλα αυτά δεν ξεκίνησαν τώρα. Πριν καν γεννηθεί η Κάιλι Τζένερ, η Μινόγκ μεσουρανούσε στο καλλιτεχνικό στερέωμα και το Locomotion ακούγονταν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Τότε ήταν που η Αυστραλή τραγουδίστρια ως η «γνήσια» Κάιλι κατοχύρωσε τα εμπορικά σήματα «Kylie Minogue Darling», «Lucky-Τhe Kylie Minogue musical» και «Kylie Minogue», ενώ από το 1996 έχει κατοχυρώσει και το Kylie.com.
 
Τώρα η 48χρονη τραγουδίστρια, σύμφωνα με το Page Six το πάει ένα βήμα πιο πέρα και στο αίτημα που κατέθεσε αναφέρει ότι δεν πρέπει να επιτρέπεται στην Τζένερ να χρησιμοποιεί το μικρό της όνομα ως εμπορικό σήμα γιατί «είναι δευτερευούσης σημασίας τηλεπερσόνα των ριάλιτι».
 
Κι ενώ η 19χρονη Τζένερ φαίνεται ότι έχει χάσει την μάχη του ονόματος, ωστόσο είναι αυτή που προσπαθεί να κερδίσει τον πόλεμο και σχεδιάζει την αντεπίθεσή της.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52