search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:29
MENU CLOSE

Ιωάννινα: 6 χρόνια φυλάκιση σε παιδιάτρο για παιδική πορνογραφία

08.02.2017 17:04
Φτιάχνουν φυλακή «υψίστης ασφαλείας» στο Δομοκό για τους… απείθαρχους των φυλακών - Media

 

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε σήμερα ο Βούλγαρος παιδίατρος που είχε συλληφθεί για κατοχή σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας ,στο ιατρείο που διατηρούσε στα Ιωάννινα.

Το   Μικτό Εφετείο Κακουργημάτων Πρέβεζας  χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό   του επέβαλλε ποινή κάθειρξης 6 ετών ,τριετή αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ,απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα και 50.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο. Aσκήθηκε έφεση με ανασταλτική ισχύ .

Το χρονικό της σύλληψης

Ο 47χρονος Βούλγαρος παιδίατρος είχε συλληφθεί  μέσα στο ιατρείο  του  στα Ιωάννινα στις 28.04 .2014 , ενώ σε έρευνα στο σπίτι του είχαν βρεθεί αποθηκευμένα σε διάφορα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα δεκάδες αρχεία σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Στα αρχεία του μάλιστα, όπως είχε αποκαλυφθεί, υπήρχαν ακόμη και βίντεο με κτηνοβασίες σε βάρος βρεφών!

Η υπόθεση  εκτός απο την κοινωνία των Ιωαννίνων είχε σοκάρει το πανελλήνιο ακόμα και τον τότε  επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταξίαρχο ,Μ.Σφακιανάκη .
Σε βάρος του είχε ασκηθεί  ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με χρήση διαδικτύου  η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρήση ανήλικου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη, από υπαίτιο που ενεργεί κατά συνήθεια.

Ο 47χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους , γεγονός που είχε προκαλέσει  έντονες αντιδράσεις  στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων , ενώ είχε αρνηθεί κάθε σχέση με την υπόθεση,υποστηρίζοντας   ότι οι λογαριασμοί που τον  ενέπλεκαν  ανήκαν σε φίλο του από τη Βουλγαρία.

 

Πηγή: epirus-tv-news.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:28