search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:59
MENU CLOSE

Η ΝΔ «πυροβολεί» Πολάκη: Στην Ευρώπη οι κυβερνήσεις ασκούν διακυβέρνηση, δεν εξουσιάζουν

09.02.2017 13:47
ΝΔ: Περιμένουμε απαντήσεις για τα 3 εκατ. ευρώ στο Documento  - Media
 
Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «κλείσαμε δύο χρόνια στην κυβερνητική εξουσία και προσπαθούμε να πάρουμε την πραγματική εξουσία. Μιας κυβέρνησης, η οποία πολεμήθηκε όσο καμία στη μεταπολίτευση και πολεμιέται μέχρι σήμερα»
 
Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της τόνισε ότι «μετά τον κ. Βερναρδάκη, που είπε ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι οι πιο πολωτικές της Ιστορίας, ένας άλλος εκλεκτός του Μεγάρου Μαξίμου, ο γνωστός κ. Πολάκης, είπε ότι το κόμμα του αγωνίζεται “για να κατακτήσει την πραγματική εξουσία”. Όλοι φανταζόμαστε τι εννοεί ο κ. Πολάκης. Εννοεί τον πλήρη έλεγχο του Κράτους, των Μ.Μ.Ε., την εξουδετέρωση κάθε διαφορετική φωνής».
 
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε δηκτικά ότι «ενημερώνουμε τον κ. Πολάκη ότι στις ευρωπαϊκές Δημοκρατίες – όπως είναι και θα παραμείνει και η Ελλάδα – οι Κυβερνήσεις ασκούν διακυβέρνηση εντός του πλαισίου του Συντάγματος. Δεν εξουσιάζουν, δεν ηγεμονεύουν, δεν δημιουργούν καθεστώτα», 
 
Κατέληξε, δε, λέγοντας ότι «ας μην κουράζονται άδικα, ούτε αυτός, ούτε ο κ. Βερναρδάκης με τα σχέδια πόλωσης που απεργάζονται. Όποτε και να γίνουν οι εκλογές, το Κόμμα τους θα φύγει από την Κυβέρνηση γιατί αυτή είναι η επιθυμία του ελληνικού λαού. Κανένας – πλην της ευνοούμενης κομματικής ελίτ – δεν θα δώσει λυσσαλέα μάχη για μια Κυβέρνηση που βλάπτει τη χώρα και υποβαθμίζει τη ζωή των Ελλήνων».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:59