search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:53
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Δραγασάκης με τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Δεν χρειάζομαι θωρακισμένο αυτοκίνητο – Αναπαράγονται ψέματα»

09.02.2017 14:19
Ενόχληση Δραγασάκη από την «ΕΦΣΥΝ» - Δείτε τη προκάλεσε την αντίδρασή του (Photo) - Media
 
«Επειδή το “έργο” είναι δυστυχώς χιλιοπαιγμένο, διαβεβαιώ ότι δεν χρειάζομαι θωρακισμένα αυτοκίνητα», τονίζει ο Γιάννης Δραγασάκης μέσω Twitter, απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος φέρεται να αναπαρήγαγε δημοσιεύματα που ανέφεραν κάτι τέτοιο και τα οποία είχαν δει πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας περίπου προ διετίας και είχαν διαψευστεί ήδη από τότε.
 
Απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Δραγασάκης αναφέρει στις διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter: «@AdonisGeorgiadi Μάλλον 2 χρόνια τώρα δεν μάθατε ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο κ. Βενιζέλος δεν έχει σχέση με το “δικό μου”. Ελπίζω, τώρα που το μαθαίνετε, να συμβάλετε κι εσείς στο να μην αναπαράγεται ένα τέτοιο ψέμα. Κι επειδή το “έργο” είναι δυστυχώς χιλιοπαιγμένο, διαβεβαιώ ότι δεν χρειάζομαι θωρακισμένα αυτοκίνητα».
 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δραγασάκης είχε ήδη απαντήσει στις 11 Μαΐου 2015, μέσω facebook, για τα σχετικά δημοσιεύματα που τότε είχαν δει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ότι: «Σε συνέχεια διάφορων άλλων αναληθών δημοσιευμάτων που συστηματικά και σκόπιμα επιχειρούν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις στην κοινή γνώμη, σημερινά δημοσιεύματα, όπως τα ακόλουθα, επιμένουν να κινούνται στην οδό της συκοφαντίας. Κατηγορηματικά λοιπόν, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν είναι το αυτοκίνητο που περιγράφεται. Το λάθος θα δικαολογούταν, η ηθελημένη παραποίηση γεγονότων είναι αδικαιολόγητη. Η “συγγνώμη” από τους εμπνευστές του “ρεπορτάζ” θα απαιτούσε ευθιξία που στην προκειμένη περίπτωση μάλλον είναι άγνωστη λέξη».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:53