search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:19
MENU CLOSE

Βουλή: Υπερψηφίζουν οι ΑΝΕΛ και καταψηφίζει ο Κατσίκης

09.02.2017 19:10
Δεν ψηφίζει τη διάταξη για την αλλαγή φύλου ο Κατσίκης - Media

 

Θα ψηφίσουν τελικά οι ΑΝΕΛ το άρθρο 29 που επιτρέπει στα παιδιά αλλοδαπών να αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια φοιτώντας σε σχολεία που ακολουθούν ελληνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παπαχριστόπουλος κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του στο νομοσχέδιο για το Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας.

Προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν νωρίτερα στην Ολομέλεια με όσα δήλωσε ο εισηγητής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του μικρότερου από τους δυο κυβερνητικούς εταίρους τόνισε χαρακτηριστικά για την θέση των ΑΝΕΛ πως: «Έχουμε καθιερώσει την ψήφο κατά συνείδηση και την έχουμε εφαρμόσει 5 – 6 φορές. Να σας θυμίσω το σύμφωνο συμβίωσης. Κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα καταψηφίσει, όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμά του». Όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος «η άποψή μας είναι ότι μετά την βελτίωση που έγινε στο άρθρο πρέπει να υπερψηφιστεί. Και δεν είναι η προσωπική μου άποψη, αλλά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος». 

Μιλώντας για το πόσο… συμπαγής είναι η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ανέφερε πως «δεν πρόκειται αυτή η ομάδα να σταματήσει να είναι μία μπουνιά», σημειώνοντας παράλληλα πως «όταν κάποιος δικός μας βουλευτής έχει ενστάσεις ή διαφωνεί με την Κοινοβουλευτική του Ομάδα παραιτείται από βουλευτής και φεύγει»… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:18