search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Αυτά μόνο στην Ελλάδα: Βανδάλισαν το γκράφιτι με την κουκουβάγια που αποθέωναν τα ξένα ΜΜΕ (Photo)

10.02.2017 08:15
Αυτά μόνο στην Ελλάδα: Βανδάλισαν το γκράφιτι με την κουκουβάγια που αποθέωναν τα ξένα ΜΜΕ (Photo) - Media

Πριν λίγους μήνες οι εικόνες από την Αθήνα ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο.

Ο λόγος ένα εκπληκτικό γκράφιτι, με μια κουκουβάγια, σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Μεταξουργείο. Το γκράφιτι του  κορυφαίου street artists  WD έκανε το γύρο του κόσμου και προβλήθηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ωστόσο φαίνεται πως το όμορφο αυτό γκράφιτι ενόχλησε πολλούς αού όπως αναφέρεται στη σελίδα στο Facebook «Ιστορίες Γραφιστικής Τρέλας» το υπέροχο αυτό γκράφιτι βανδαλίστικε, με ροζ σπρέι από κάποιον άγνωστο. 

Πριν λίγους μήνες οι εικόνες από την Αθήνα ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος ένα εκπληκτικό γκράφιτι, με μια κουκουβάγια, σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Μεταξουργείο. Το γκράφιτι του κορυφαίου street artists WD έκανε το γύρο του κόσμου και προβλήθηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο φαίνεται πως το όμορφο αυτό γκράφιτι ενόχλησε πολλούς αού όπως αναφέρεται στη σελίδα στο Facebook «Ιστορίες Γραφιστικής Τρέλας» το υπέροχο αυτό γκράφιτι βανδαλίστικε, με ροζ σπρέι από κάποιον άγνωστο. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή τώρα γίνονται προσπάθειες από να το επαναφέρουν στην αρχική του μορφή!

 

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή τώρα γίνονται προσπάθειες από να το επαναφέρουν στην αρχική του μορφή!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44