search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:59
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας, η Γεννηματά κι ο… Βαμβακούλας (Video)

10.02.2017 14:25
Ο Τσίπρας, η Γεννηματά κι ο… Βαμβακούλας (Video) - Media
 
Μια… ποδοσφαιρική αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στη διάρκεια της ομιλίας του, κατά της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, προκάλεσε διαμάχη με… ειρωνείες μεταξύ της κυβέρνησης και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας, σχολιάζοντας την πρωτοβουλία της κ. Γεννηματά να ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, τη σύσταση διακομματικής επιτροπής η οποία θα εξετάσει την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των ΜΜΕ, υπενθύμισε ότι ο ίδιος είχε προ καιρού εξαγγείλει αντίστοιχη πρωτοβουλία και θύμισε το ανέκδοτο και τον παλαίμαχο -και αγαπημένο στον πολύ κόσμο, ανεξαρτήτως οπαδικής θέσης- ποδοσφαιριστή Νίκο Βαμβακούλα, ο οποίος φέρεται σε κάποια στιγμή να είχε προτείνει να συσταθεί μια τριμελής επιτροπή από πέντε-έξι άτομα.
 

Απαντώντας στον πρωθυπουργό, το ΠΑΣΟΚ σημείωσε χαρακτηριστικά: «Κύριε Τσίπρα, όλοι κατάλαβαν και ο κ. Βαμβακούλας…, ότι πετάξατε την μπάλα στην εξέδρα και τους εργαζόμενους των εφημερίδων στο δρόμο». Το ΠΑΣΟΚ συνέχισε απευθυνόμενο στον κ. Τσίπρα: «Πριν δύο εβδομάδες ανακοινώσατε ότι θα φέρετε  τροπολογία για τα ΜΜΕ. Μετά ζητήσατε στην Βουλή τις προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Εσείς δεν καταλάβατε ότι η κ. Γεννηματά είχε ήδη καταθέσει  πρόταση στον κ. Βούτση για την αντιμετώπιση του θέματος».
 
Κατέληξε, δε, σημειώνοντας: «Ουαί  υμίν… Η  Κυριακή “Τελώνου και Φαρισαίου” πέρασε. Σε λίγο θα κάψουμε και τον καρνάβαλο».  
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:59