search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:00
MENU CLOSE

Απίστευτο: Έγδυσε και εξευτέλισε δημόσια την ερωμένη του άντρα της (Photos-Video)

10.02.2017 19:40
Απίστευτο: Έγδυσε και εξευτέλισε δημόσια την ερωμένη του άντρα της (Photos-Video) - Media
 
Μια πολύ σκληρή τιμωρία επιφύλαξε μια γυναίκα στην ερωμένη του συζύγου της: αφού έπιασε το παράνομο ζευγάρι στο κρεβάτι, η σύζυγος χτύπησε την ερωμένη και την περιέφερε γυμνή στο δρόμο, ενώ τα παιδιά της ούρλιαζαν για… συμπαράσταση.
 
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή Κουμπατάο του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπου η προδομένη σύζυγος παρακολούθησε τον άνδρα της και τον συνέλαβε in flagrante delicto με την ερωμένη του σε διαμέρισμα φίλου του.
Τότε, σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε στην ερωμένη με ξυράφι, την υποχρέωσε να γδυθεί και την εξευτέλισε δημόσια. Μάλιστα, το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο η απατημένη σύζυγος ανέβασε στα social media με το σχόλιο «Δεν με νοιάζει τι σκέφτεται ο κόσμος. Θα σας δείξω πώς να μεταχειρίζεστε την προδοσία. Έπιασα αυτή την τσούλα με τον σύζυγό μου -πρώην σύζυγό μου από σήμερα».
Πάντως, η αστυνομία δεν φάνηκε να… συμφωνεί μαζί της, καθώς συνέλαβε την απατημένη σύζυγο με τις κατηγορίες της απειλής, της σωματικής βίας, του βασανισμού και κάμποσων άλλων. Αν καταδικαστεί, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ως δέκα έτη.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:00