search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:02
MENU CLOSE

Τραγωδία: Πέθαναν από ασφυξία σε γήπεδο – Τουλάχιστον 17 νεκροί

10.02.2017 20:33
Τραγωδία: Πέθαναν από ασφυξία σε γήπεδο - Τουλάχιστον 17 νεκροί - Media

 

Ασύλληπτη τραγωδία σε γήπεδο της Ανγκόλας με 17 νεκρούς από ασφυξία λίγο πριν τον εναρκτήριο αγώνα του εγχώριου πρωταθλήματος.

Στο αίμα βάφτηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ανγκόλας με μία ασύλληπτη τραγωδία, που δεν την χωρά ανθρώπινος νους. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μ.Μ.Ε. 17 άτομα έχασαν την ζωή τους (οι περισσότεροι από ασφυξία) κατά την διάρκεια του αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα στην Santa Rita de Cassia και της Recreativo do Libolo, ενώ 60 ακόμα νοσηλεύονται σε τοπικό νοσοκομείο, εκ των οποίων οι 5 είναι πιο σοβαρά και δίνουν μάχη να κρατηθούν στην ζωή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η τραγωδία προκλήθηκε όταν λόγω της μαζικής προσέλευσης των φιλάθλων κατέρρευσε μία από τις θύρες εισόδου του γηπέδου, με αποτέλεσμα να καταπλακωθούν τα θύματα, ανάμεσα στα οποία είναι και αρκετά παιδιά.

Πηγή: sdna

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:01