search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:14
MENU CLOSE

Παππάς για ΔΟΛ: Έτοιμη να παρέμβει η κυβέρνηση για ιστορικές εφημερίδες

11.02.2017 16:15
Παππάς για ΔΟΛ: Έτοιμη να παρέμβει η κυβέρνηση για ιστορικές εφημερίδες  - Media

 

«Είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε για τα ιστορικά φύλλα», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, στο βήμα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στο ΔΟΛ. Ενώ αναφερόμενος στο Mega επισήμανε πως «ένα κανάλι θα μαυρίσει σε λίγες ημέρες επειδή το θέλουν οι ανταγωνιστές. Απολύτως στρεβλή η κατάσταση τα κανάλια να έχουν οργανισμό διανομής σήματος».

Ο κ. Παππάς τόνισε, μεταξύ άλλων: «Από την αρχή του 2015, 70 εκατομμύρια από κανάλια εισπράχθηκαν ως φόροι. Χάσαμε στο ΣτΕ με οριακή πλειοψηφία. Τάχιστα το ΕΣΡ να κάνει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, γιατί έχει βρει κάποια πράγματα έτοιμα», τόνισε επίσης.

Μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι «μια αριστερή κυβέρνηση κρίνει ποιες υποχωρήσεις θα κάνει, κρίνοντας το γενικό συμφέρον. Εκεί βρίσκεται η συνείδησή μας, αν θα βελτιώσουμε ή θα χειροτερέψουμε τη ζωή στρωμάτων που θέλουμε να εκφράσουμε. Είναι ανώμαλη κατάσταση τα κεντροαριστερά κόμματα να έχουν μονομέτωπο στην κυβέρνηση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15