search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:51
MENU CLOSE

Άγριο κράξιμο στην Ελένη Μενεγάκη για τις φωτογραφίες των παιδιών της: «Έστελνε εξώδικα» (Video)

11.02.2017 16:35
Το συγκινητικό αντίο της Ελένης Μενεγάκη στον Μίνωα Κυριακού (Video) - Media

 

Για την Ελένη Μενεγάκη μίλησε η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία δεν δίστασε να πει πως δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της στα social media όταν στο παρελθόν έστελνε εξώδικα. 

Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» ποια είναι η γνώμη της για την εκπομπή της Ελένης που παρά το γεγονός ότι άλλαξε πλέον σε μεγάλο βαθμό της θεματολογία της τα νούμερα παραμένουν πεσμένα η κριτική της ήταν πολύ σκληρή. «Τώρα ανανεωμένη δεν ξέρω, λέμε την ενημέρωση και ότι αποφάσισε να κάνει εκπομπή! Κάτι που δεν είχε τα τελευταία χρόνια, τώρα δεν ξέρω, ανανεώση το βαπτίζουμε».

Ύστερα συνέχισε λέγοντας «Βρίσκεται όμως σε έναν πανικό η Ελένη φέτος γιατί βλέπω το τελευταίο διάστημα ενώ είχαν σταλεί εξώδικα να μην εμφανίζονται τα παιδιά πουθενά, ξαφνικά τα εμφανίζει μόνη της στα γενέθλια. Αυτό δηλαδή κάτι δείχνει…». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24